08-33 33 22 info@carpetcleaners.se
Kontakta oss idag

08-33 33 22
för en genomgång av dina städbehov

Möbeltvätt

Varför byta ut dina möbler när vi kan rengöra dem med möbeltvätt? Kanske kan vi få dem att se ut som nya igen?

Med rätt underhåll kan stoppade möblers livslängd förlängas avsevärt. Carpet Cleaners hjälper dig att ta bort smuts och avlägsna föroreningar som damm, kvalster eller pollen. Vi återställer den skönhet och friskhet alla dina stoppade tygmöbler en gång hade. Låt inte dina möbler förlora sin skönhet igen.

Visste du att vanlig dammsugning endast fångar upp till 60% av smutsen i din möbel? För att undvika att dina möbler framkallar allergier bör de rengöras regelbundet av proffs. Detta är extra viktigt i allmäna miljöer så som kontor, biografer och restauranger. 

Låt oss på Carpet Cleaners göra jobbet –  du få längre livslängd på dina möbler och en hälsosammare miljö! Självklart väljer vi den rengöringsprocess och som passar just ditt tyg bäst.

 

 
Vad kostar det?

För att få en prisuppgift på det just du behöver hjälp med, slå oss en signal, skicka ett mejl eller fyll i prisförfrågan direkt i formuläret här på sidan. Vi garanterar att du alltid får svar inom 24 timmar.

Om du är osäker på om möbeltvätt är rätt för Dig – kan Du maila in en bild på Dina möbler till oss info@carpetcleaners.se så återkommer vi med en prisuppgift.

""
1
Intresseanmälan
Verksamhet
Objektstorlek i m2
0 /
NamnKontaktperson
0 /
Företag
0 /
Adress
0 /
Postnummer
0 /
Ort
0 /
Telefon/Mobil
0 /
Beskrivning
0 /

Vi svarar så snart vi kan

Previous
Next

Kontaktinfo

Carpet Cleaners AB
Snickarvägen 5F
132 38 Saltsjö-Boo
Tel: 08-33 33 22
Mail: info@carpetcleaners.se