• 1 Title text 1
  Content text...
 • 2 Title text 2
  Content text...
 • 3 Title text 3
  Content text...
 • 4 Title text 4
  Content text...
 • 5 Title text 5
  Content text...

 

Mattvätt

Vi på Carpet Cleaners är specialiserade sedan många år tillbaka på professionell mattvätt Vi hjälper dig med dina heltäckningsmattor.

Mattvättning...För att kunna  erbjuda dig som kund de bästa resultaten är vi fullt utrustade med den senaste tekniken.  Våra maskiner kommer från USA ( världens största marknad inom heltäckningsmattor)där tillverkarna har 50 års erfarenhet av kvalificerad mattvättning.

Våra erfarna mattvättstekniker är utbildade för att rekommendera passande teknik  för just dig och din matta.

 

Heltäckningsmattor

För att du ska få bästa resultat på tvätten av din heltäckningsmatta använder vi Mattvätt...på Carpet Cleaners oss av en process i fem steg.

Processen gör våra kunder förbluffade över slutresultatet. Tack vare den har vi väldigt många trogna kunder som återkommer till oss gång på gång.

 

 

 1. Dammsugning av mattan - tar bort lös smuts
 2. Fläckborttagning - löser upp eventuella fläckar
 3. Maskinell skurning - löser upp ingrodd smuts
 4. Våtsugning - suger upp all smuts och rengöringsmedel
 5. Slutbesiktning – genomför slutlig koll tillsammans med dig**(en del av vår nöjd kund garanti)

 

 

Vad kostar det?

För att få en prisuppgift på det just du behöver hjälp med, slå oss en signal, skicka ett mejl eller fyll i prisförfrågan direkt i formuläret här på sidan. Vi garanterar att du alltid får svar inom 24 timmar.

Om du är osäker på vilken mattvätt Du behöver, maila in en bild på Din matta till oss info@carpetcleaners.se så återkommer vi med en prisuppgift inom 24 timmar.